Parasiter och tenta

Hej! Igår och idag har det varit många föreläsningar om virus och parasiter. Vissa har varit rätt intressanta, som om ex malaria medan andra har varit lite tråkigare, som ex dagens om maskar.. hämtade ut min patologitenta från termin tre igår också. Den kändes jättesvår när jag gjorde den precis innan sommaren men det gick vägen i alla fall!

Några frågor från tentan:

Imorgon är det föreläsningar om virus på förmiddagen och ett obligatoriskt seminarium på eftermiddagen om parasiter.

Godnatt!

Virus och bakterier

Hej! Första dagen avklarad. Vi hade introduktion och sedan ett par föreläsningar om virus och bakterier. Första veckan kommer handla om mikrobiologi och därefter blandas farmakologi in. Utöver detta kommer jag även jobba som anatomitutor de första veckorna också.

Efter skolan sålde jag ett par böcker som jag inte behövde längre och under kvällen har jag bara fixat i lägenheten och tagit det lugnt. Nu är det sovdags, god natt!

Tillbaka i Stockholm!

Hej! Nu är det dags att börja blogga igen eftersom termin 4 börjar imorgon. Helgen har bestått av flytt från Gbg till Kristoffers lägenhet. Soffan inhandlades i Nynäshamn, byrån i Liljeholmen och resten är från Gbg eller IKEA. Det underlättade ju en del att ha pappas bil här!

Lägger upp lite bilder från lägenheten!

Det är jättemysigt här så här kommer jag nog trivas väldigt bra denna terminen! Älskar lampan på köksbordet och de små stolarna på väggen. Och allt annat med!

Imorgon börjar termin 4 kl 8.30 på Karolinska institutet. Jag skriver mer om denna kursen i veckan. God natt!