Helgen och mikroskoperingsplugg

Hej! Har varit lite dålig på att uppdatera de senaste dagarna. Förra veckan var vi på Huddinge sjukhus och pratade om döden. Detta är i princip det enda tillfället när vi pratar om det så det var intressant. Vi fick först gå igenom hur man dödsförklarar någon (genom att lyssna på hjärtat och kontrollera pupillreflexer) och därefter hur man fyller i dödsbevis och dödsorsaksintyg. På eftermiddagen satt vi i grupper och diskuterade hur man hanterar ledsna anhöriga, hur man ”stänger av” sina egna känslor mm. Intressant dag! 


I fredags hade vi vårdcentralsdag vilket var rätt segt då det inte var så många patienter inbokade. 

På kvällen kom Fredrik hit så vi åt på Jensens Böfhus och hade sedan lite picknick i Hammarbybacken. Den var inte helt lätt att ta sig upp för! 


På lördagen var vi på stan och träffade Amanda, Tobi, Lisa och Leon. Vi åt lunch på Tacobar och åkte sedan hem till Lisa innan vi gick ut och åt på ett jättegod tysk restaurang på Södermalm! Efter det gick vi till ugglan och spelade boule och pingis. Igår åkte Fredrik hem och tog med sig massa packning för mig till Gbg och därefter åkte jag till Linnéa och pluggade. 


Just nu har vi en pluggpaus innan vi ska fortsätta med mikroskoperingsplugg. Imorgon har vi nämligen prov på det! 

Lämna en kommentar